lauantai 29. marraskuuta 2008


Ensin hiippailin aikani eteen osuneen hindutemppelin ympärillä, ja sitten, kuten tapoihin kuului, riisuin kengät ja menin sisälle. Yllätyksekseni jouduinkin keskelle hääseremoniaa. Valokuvaaminen kielletty, mutta sain kutsun temppelin sisätiloihin järjestettyyn vihkitilaisuuteen ja ruokailuun.

Minä, hikinen teepaita päälläni kaiken kullan kimalluksen ja jalokivien säihkeen keskellä, ympärilläni taas satumaista menoa.

Morsian on kiinalainen kaunotar, sulhanen pitkä komea sri-lanki ja seremonia oli kaunis sekoitus kummankin kulttuuria ja uskontoa.

Ruokaa (häissä tapana aina vegetaarista) oli liikaa, vaikka vieraita oli ainakin parisen sataa. Kuulin, että jämät viedään kiireesti johonkin orpokotiin.



Tuoksuvien kukkien terälehtiä ja kynttilöitä.


Hindujumala Ganesha



Tämä onnea tuottava mestariteos, rakkauden ja yhteenkuuluvaisuuden symboli on tehty erivärisistä riiseistä.























































Sen jälkeen morsiuspari perheineen asettui temppelin eteen kuvattavaksi











Ja ennen kuin huomasinkaan, olivat juhlat ohi ja morsiusparin ympärille heitetyt tuoksuvat kukkaset täyttivät koko juhlasalin lattian.












Tämän näköinen kärry odotti morsiusparia ulkona


Minua ei odottanut edes monorail, sillä tänään sen systeemissä oli jotain vikaa ja pysäkillä oli odotusaikaa yli tunti. Onneksi kaikki nuo pysäkit kuten myös bussit, monorailit ja junat ovat sisältäkin hyvin ilmastoituja.


Leipä-/pullakauppani. Syntisen hyvää syötävää...Varsinkin se tonnikalavoileipä. Mutta tänäänhan olen syönyt intialaista hääruokaa. Jätetään toiseen kertaan.

Kotihotellikompleksissani on tyylikäs teehuone, jonka kohdalla aina hidastan askeleitani. Jos pitäisin teestä, joisin tässä teet.















Ei kommentteja: