torstai 4. joulukuuta 2008

Ostoskierros uusiksi



Lastenvaatteita.Ei ostettu kuitenkaan näitä.








Aiottiin yllättää perheet ja ottaa pikkupikku tatuoinnit, mutta ei löytynyt sopivaa kuvioita..


Sade yllätti. Ainakaan kolmeen päivään ei olekaan satanut. Eikä tämäkään kauaa kestänyt.



Tavaraa tästä kaupungista kyllä löytyy ja tuntuu siltä, että täkäläisten mieliharrastus onkin juuri shoppaileminen. Kaupat ovat aina täynnä. Iltaisin ei ainakaan mihinkään China-towniin tai Little Indiaan kannata mennä, sillä sekaan tuskin mahtuu. Myyjät eivät väsy hymyilemään ja vaikka et mitään ostaisikaan, hymy ja ystävällisyys ovat silti herkässä.


Enimmäkseen ostin kankaita, esimerkiksi sarikangasta verhoiksi siihen kotiin mitä minulla ei ole. Eeva veti kiireesti pois kun aloin ostaa verhoja kylpyhuoneen ja keittiön ikkunoihin - niihin, joita minulle ei myöskään ole.

Jonkun kietaisuhameen löysin rantoja silmälläpitäen ja sellaisia kivoja pullon (esim. viinipullon) päällisiä. Nyt ihmettelette, että mitäs ne ovat.
Tässä:Muutama pashminahuivikin pääsi mukaani. Onko kellä kiinnostusta, maksavat alle 10 euroa? Ilmoittakaa väritoive niin yritän tuoda mukanani. Itse ostin valkean, beessin ja punaisen, ainakin näin aluksi.
Huomenna on aivan toisenlainen ohjelma. Menen Aslamin kanssa Cameron Highlandille katsomaan mitä englantilaiset saivat muinoin aikaan noilla viileämmillä vuorialueilla. Ainakin valtavia teenviljelysalueita siellä tulee olemaan.








Ei kommentteja: