keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Kuala Lumpurissa taas

Helenilla ja Koolla oli jotain asiaa Kuala Lumpuriin ja koska tulivat autolla, mina tyontaydyin mukaan ja taalla sita ollaan hirmu helteessa viela pari tuntia. Kavin Timon ja Eevan asunnolla hakemassa jotain tavaroitani, Aslam kilttina poikana haki kamat sielta taksillaan ja sailyttelee niita nyt autossaan niin kauan kun ne siirretaan Helenin ja Koon autoon illemmalla kun palaamme Penangille. Ai miksiko tama? No se selviaa sitten myohemmin. Jotain jannitysta pitaa toki olla teidankin elamassanne.
Olen jaaahylla internetkuppilassa, ilman mitaan kuppia. Taman jalkeen menen China-towniin ja ostan kompassin pitaakseni sita aina laukussani, silla eilen ostin uuden Feng Shui-kirjan ja siina sanottiin, etta aina pitaa olla pieni kompassi laukussa. En kylla muista miksi.!!!! Pitanee lukea kirjaa vahan tarkemmin, mutta varmuuden vuoksi, jos se kompassin pitaminen oli jotakin tarkeaa varten, niin se sitten on jo. Ja onhan muutenkin hyva, etta ihmisella on suunnat selvilla. Kaikilla ei ole. Sitten kuulun minakin heihin joilla on. Tietaa esim. odottaa milta suunnalta aurinko nousee, ettei tule yllatyksena. Muslimit eivat tarvitse muslimimaiden hotelleissa kompanssia, silla hotellihuoneiden kattoon on piirretty Mekan suunta. Mina en ole muslimi. Mekan suunnalla ei siis ole valia, mutta nain voi ainakin miettia, etta kas, tuolla pain on Sipoo ja tuolla Frauental-Weg.
Ikava kylla en muista tarkkaan mita muuta tarkeata se kirja kaski hankkimaan, etta elamasta tulee onnellista ja siloista. Taisi olla puhe jostain lohikaaarmerintaneulasta, mieluummin kultaisesta seka seitsemasta eri metallista tehdysta kellosta ja timanttejakin se kirjoittaja piti erittain tarkeana naiselle. Niita pitaisi olla paljon, naisella.

Ei kommentteja: